Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Απλός μαθηματικός τύπος αποδίδει μόνιμα κέρδη στο στοίχημα


μαθηματικός τύπος αποδίδει μόνιμα κέρδη
Σε αναστάτωση βρίσκονται οι εταιρείες στοιχήματος σε όλο τον κόσμο με τη νέα μέθοδο πονταρίσματος που εφαρμόζουνε ολοένα και περισσότεροι παίκτες αποκομίζοντας συνεχή και μόνιμα κέρδη.Η μέθοδος βασίζεται σε έναν απλό μαθηματικό τύπο πολλαπλασιασμού των στατιστικών πιθανοτήτων και η εφαρμογή του διατηρεί το 90% του κεφαλαίου του παίκτη ενώ του αποδίδει μέχρι και 100% του πονταρίσματος.
Τα κέρδη των εταιρειών στοιχήματος έρχονται από παρορμητικούς παίκτες και οι ίδιες φτάνουν σε σημείο να πληρώνουν μόνιμα ποσά στους μεθοδικούς παίκτες.

Το κακό για τις εταιρείες στοιχήματος είναι ότι πλέον ο τύπος εφαρμόζεται από παίκτες που δεν έχουνε καμία γνώση για τα αθλητικά δρώμενα, αλλά καταφέρνουν να αποκομίζουν σταθερά και μόνιμα κέρδη από αυτές εφαρμόζοντας τη σταθερή μέθοδο.



ΕΣΟΔΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 



Δείτε παρακάτω τη μέθοδο που χρησιμοποιούν.

sistima stoiximatos
Η μέθοδος είναι απλή,επιλέγονται 3 αγώνες οποιουδήποτε αθλήματοςπου η απόδοσή τους να είναι από 1.20 έως το πολύ 1.40 και ποντάρεται σε σύστημα 2/3 δηλαδή 3 συνολικά στοιχήματα με τους συνδυασμούς αυτών των των αγώνων.


efkola kerdοι
Σε περίπτωση που κάποιος από τους αγώνες δεν επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ακολουθεί νέα επιλογή πάλι 3 αγώνων με αποδόσεις από 1.20 έως το πολύ 1.40, και πάλι με σύστημα 2/3 αλλά με τοδιπλάσιο ποντάρισμα από την προηγούμενη φορά.


Είναι στατιστικά απίθανο συνεχόμενα στοιχήματα με διπλασιασμό πονταρίσματος να μην φέρουνε κέρδος ή στη χειρότερη περίπτωση να μην διατηρήσουν ανέπαφο το αρχικό κεφάλαιο.

Η παραπάνω μέθοδος αποφέρει μόνιμα κέρδη στους παίκτες και πονοκέφαλο στις εταιρείες στοιχήματος που πλέον πληρώνουν μόνιμα ποσά στους μεθοδικούς παίκτες.

  


ΕΣΟΔΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ? ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

gr2day.com


Απλός μαθηματικός τύπος αποδίδει μόνιμα κέρδη,stoixima,efkola kerdi,sistima stoiximatos,euro,2012,kerdos

26 σχόλια:

  1. Δεν νομίζω να βγαίνουν κέρδη με αυτό το σύστημα. Και ένα αγώνα να χάσεις εχεις χασούρα.

    "Είναι στατιστικά απίθανο συνεχόμενα στοιχήματα με διπλασιασμό πονταρίσματος να μην φέρουνε κέρδος ή στη χειρότερη περίπτωση να μην διατηρήσουν ανέπαφο το αρχικό κεφάλαιο" Αν τα συνεχόμενα στοιχήματα είναι αποτυχημένα, πχ. ας πουμε για 7 φορες, κάποιος που ξεκίνησε με 3 ευρώ, θα πρέπει να παίξει 192 ευρώ την έβδομη φορά. Και αυτό για να πάρει ελάχιστα κέρδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. swstos o anonimos ola risko einai, de nomizw na ponokefaliazoun kiolas, o monos pou de vgenei sigoura xamenos einai oi eteries stoiximatwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μονο παιχνδισι.........τα αλλα για "καταναλωση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. www.income-paradise.com
    Απλα δοκιμαστε δωρεαν την ΚΛΑΣΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
    Ο καλυτερος γνωστος (μεχρι σημερα) τροπος διαχειρησης της καβας σδτο παμε στοιχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα σε ολους καιαπο μενα , εχει μαι πολυ μεγαλη δοση αληθειας το αρθρο, αν και περιπλεκει αρκετα τα πραματα... είναι παλια μεθοδος που εφαρμοζουν οι παικτες της ρουλετας, επιλεγουν εναν αριθμο και πονταρουν συνεχως σε αυτον, καθε φορα που χανουν πονταρουν το διπλασιο και οταν καποια στιγμη τους κατσει, ρεφαρουν ολα τα χαμενα και εχουν ενα πολυ μικρο κερδος... Για να συμβειτο ιδιο και στο στοιχημα οπως λεει το αρθρο θα πρεπει να επιλεξουμε μια ομαδα απο την αρχη και να παιζουμε μονο αυτην ισοπαλια παραδειγματος χαριν. εαν χασουμε τα διπλασια ξανα στην ισοπαλια... εαν χασουμε ξανα σστην ισοπαλια...κ.ο.κ. καποια στιγμη ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα φερει το αποτελεσμα. ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΑΜΕΙΟ 500ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ.. ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟΣΟ)... Αυτα απο μένα ελπιζω να βοηθησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι΄ εγώ δέν συμφωνώ με την ιδέα.
    Αντιπρόταση.
    Συμφέρει να προβλέψω ΜΟΝΟ ένα αγώνα με απόδοση 1.75
    -τη στιγμή που ανήκει σε όμιλο 3 αγώνων-
    για να έχω καθαρό κέρδος το 1/4 των χρημάτων που διέθεσα;
    Αν ναι, πώς γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ @@ΣΟΥ ΕΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι θεός. Με έχεις να κάνεις να κερδίσω 20.000 μέχρι τώρα (ποντάρισματα: 35.000 κέρδη 55.000) είσαι πρω΄τος μάγκας να ούμε, συνέχισε. Τάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδια το ξαναλεω επειδη εχω ασχοληθει χρονια με το αθλημα αν θελεις να κανεις διπλασιασμο καντο με ενα αγωνα και κυνηγα τα χ οχι πολλους αγωνες ειναι παγιδα γιατι οσυντελεστης δυσκολιας ανεβαινει τρομακτικα jim

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. (1/αποδοση ασου +1/αποδοση χ+1/αποδοση 2)= 1,...
    Στον οπαπ κοντα στο 1,16 σε αλλες εταιριες ακομα και 1,05.Αυτο ειναι ο συντελεστης κερδους ανα αγωνα!!! Ετσι συμφέρει να παιξεις 1 το πολυ 2 αγωνες ανα στηλη!
    Αν δεν εχεις στιμενα παιχνιδια θα εισαι στο -...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mpori kapios na mou exigisi 2/3 pragmata pouden katalabeno??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kai an re file xaseis 30 fores meta poy tha breis 5000 na pontareis na pareis to arxiko kefalaio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 131.061.273 ευρω χρειάζονται και οχι 5.000 που λες.

      Διαγραφή
  14. Ότι να ναι…
    1. Καταρχήν το σύστημα 2/3 σημαίνει αυτόματα ότι θα πρέπει να πληρώσεις 4 στοιχήματα ΚΑΙ ΟΧΙ 3 που λέει το άρθρο. Οπότε, στο 1ο μπετ με πολλ/στη 3 ευρώ, θα πρέπει να πληρώσεις 12 ευρώ. Στο 2ο μπετ (αν χαθεί το 1ο) θα πρέπει να πληρώσεις 24 ευρώ με πολλ/στη 6 ευρώ κ.ο.κ.
    2. Αν πάρετε χαρτάκι και μολυβάκι…. Θα δείτε ότι όσο προχωράει η διαδικασία (αν χάνεις και μετά διπλασιάζεις όπως λέει ο τύπος), τόσο μικρότερα είναι τα κέρδη σου….και μάλιστα μετά από το τέταρτο μπετ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ…. είσαι ΧΑΜΕΝΟΣ 6.25 ευρώ συνολικά. (Στο παράδειγμα που έκανα, επέλεξα σημεία 1.20/1.30/1.40)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μέθοδος Στοιχηματισμού Με Ευφυείς Κύκλους για ελάχιστη χασούρα και από κει και πέρα ότι κάτσει.
    Υπάρχει σε Excel μην ασχολείστε με γεννήτριες και άλλα καλύπτεστε πλήρως με αυτό του φίλου ArtOfMoz. Βάλτε στα search να βρείτε στοιχεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αμα ξαναδαβασετε θα δειτε οτι δεν τα λεει οπως τα περιγραφετε και 2/3 ειναι 3 στηλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με τις ισοπαλιες παιζεται αυτη η μεθοδος διαφορετικα περιπλεκονται τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιξτε τεννις, πονταρετε σε εναν μονο παικτη που σερβιρει να παρει το game με ποσοστο ας πουμε 1,50.Συνηθως 3-4 φορες κερδιζει.Αν χασει την επομενη φορα πονταρουμε αντι για ενα ευρω που παιζαμε τρια ευρω για να βγαλουμε και τα σπασμενα.Σπανια αυτος που σερβιρει χανει δυο συνεχομενα game με τετοια ποσοστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1,4x1,4x1,4=2,744
    οτι ποσό και να πονταρεις αφου οι στηλες ειναι 3 και η αποδοση μικροτερη απο 3 (2,744) τοτε εισαι χαμενος απο χερι.δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις κερδος ΠΟΤΕ ακομα και αν κερδιζεις καθε φορα και τους 3 αγωνες.
    σταματα φιλαρακι να γραφεις βλακειες λοιπον.με τις αποδοσεις αυτες που λες δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισεις.αν οι αποδοσεις ειναι τετοιες ετσι ωστε στην τριαδα να βγαινει αποδοση πανω απο 3 τοτε ισως κατι μπορει να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή