Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο άγνωστος βουλευτής με το 1 εκατομμύριο ήταν τελικά ο γνωστός σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη Ισίδωρος Κούβελος ο οποίος κι εξήγαγε στο εξωτερικό το χρηματικό αυτό ποσό.




Βρήκαν το βουλευτή «φάντασμα»
Ντόρας Μπακογιάννη
Ο γνωστός εισοδηματίας- επιχειρηματίας επικεφαλής της Ιππικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με πληροφορίες εξήγαγε τα χρήματα για την αγορά περιουσιακού στοιχείου.Προηγουμένως, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος έντονα ενοχλημένος από την τροπή των πραγμάτων ανέφερε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως ο άνθρωπος με το εκατομμύριο δεν είναι ούτε νυν, ούτε πρώην βουλευτής αλλά συγγενικό πρόσωπο. 

Ο κ. Πετσάλνικος με αυτό τον τρόπο άφησε πλήρως ακάλυπτο τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Παναγιώτης Νικολούδη ο οποίος αν και γνώριζε ότι ο Ισίδωρος Κούβελος ήταν ο «εξαγωγέας» του χρηματικού ποσού εντούτοις μίλησε για βουλευτή.


 Πηγή://wallnews.gr
βουλευτής,vouleftis,1 ekatomirio,vouleftis 1 ekatomirio,βουλευτής 1 εκατομμύριο, ekatomirio vouleftis, εκατομυριο βουλευτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου