Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Κυπριακές: Εισιτήρια από 49 ευρώ για Ελλάδα


cyprus airways φθηνά εισιτήρια

Οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν προχωρήσει σε προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια τόσο για Ελλάδα όσο και για άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πιο ειδικά οι ΚΑ αναφέρουν πως προσφέρονται ευκαιρίες για ταξία στην Ελλάδα με τιμές από 49 ευρώ και από 79 ευρώ για άλλους προορισμούς.
Η αναλυτική ανακοίνωση των ΚΑ
Ανεπανάληπτες ευκαιρίες για ταξίδια  από €49   στην Ελλάδα και από €79 σε άλλους  ευρωπαϊκούς προορισμούς  προσφέρουν  από σήμερα 7 Ιουνίου και για ολόκληρο τον μήνα  οι Κυπριακές Αερογραμμές!

Η προσφορά  των €49 για την  Ελλάδα ισχύει στους   προορισμούς  Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ρόδο. Με €79  καλύπτονται οι προορισμοί  Παρίσι, Άμστερνταμ, Ζυρίχη, Βιέννη, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Μιλάνο και Ρώμη. Οι ελκυστικές τιμές καθόλη τη διάρκεια του πρώτου καλοκαιρινού μήνα    προσφέρουν τη δυνατότητα για φθηνές αποδράσεις στο εξωτερικό και αναμένεται να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον  του επιβατικού κοινού.

Οι τιμές  των €49 και €79  αντιστοίχως αφορούν   ταξίδια μονής διαδρομής    και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους αεροδρομίων και τον επίναυλο καυσίμων για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας των Κυπριακών Αερογραμμών. Διατίθεται  περιορισμένος αριθμός θέσεων και οι ναύλοι υπόκεινται σε περιορισμούς. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε  με το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης των Κυπριακών Αερογραμμών (80000008),   με την ιστοσελίδα μας cyprusair.com, ή  με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα. cyprus air

sigmalive
φθηνά εισιτήρια,cyprus,airways,kipriakes aerogrames,ekptosis,prosfores,eisitiria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου