Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

GoGirl:Με απλά λόγια είναι μια συσκευή που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες κατά την ούρηση που μας επιτρέπει να ουρήσουμε, όρθιες.

GoGirl

Με απλά λόγια, το GoGirl είναι ο δικός σου τρόπος να «αντιμετωπίσεις» το συνωστισμό,  τις αηδιαστικές, μακρινές ή ανύπαρκτες τουαλέτες. Είναι μια συσκευή που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες κατά την ούρηση που μας επιτρέπει να ουρήσουμε, όρθιες. 
Είναι τακτοποιημένο, διακριτικό και υγιεινό. Το GoGirl είναι εύκολο στη χρήση. Απλά κρατήστε το ενάντια στο σώμα σας, ούτως ώστε να σφραγίσει και απλά ουρήστε!! Πολύ απλό, ε; 
Το GoGirl χωράει εύκολα στην τσάντα, τσέπη σας, ή στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σας. Ενδείκνυται για τα ταξίδια και τον αθλητισμό. Ακόμη είναι ιδανικό και για καθημερινή χρήση, μη σκύβετε πλέον πάνω από τουαλέτες ή να καλύπτετε μια ανθυγιεινή δημόσια τουαλέτα. 
Ενώ η ιδέα μπορεί να ακούγεται νέα και πρωτοποριακή για σας, το GoGirl δεν είναι η πρώτη συσκευή του είδους του. Γυναίκες από όλο το κόσμο χρησιμοποιούν συσκευές ούρησης για πολλά χρόνια. Όταν το δοκιμάσετε όμως θα συμφωνήσετε ότι το GoGirl είναι απλά το καλύτερο. 
Μόνο το GoGirl κατασκευάζεται από εύκαμπτη,  ιατρικής ποιότητας σιλικόνη. Απορρίψτε μετά τη χρήση ή απλά καθαρίστε με νερό και σαπούνι και είναι έτοιμο για επαναχρησιμοποίηση, όπως προτιμάτε. (Τα ούρα είναι αποστειρωμένα, αλλά το προϊόν μπορεί να έρθει σε επαφή με μολυσμένες ουσίες κατά τη διάρκεια της χρήσης, όποτε λάβετε τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά τον καθαρισμό).  
Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προστασία από πιτσιλιές περιορίζει τις πιτσιλιές και τις διαρροές. Μόλις εξασκηθείτε μια, δυο φορές  στο σπίτι σας θα το αισθανθείτε σαν δεύτερη φύση σας!  
μια συσκευή που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες κατά την ούρηση που μας επιτρέπει να ουρήσουμε, όρθιες


gogirlcyprus.com


συσκευή,γυναίκες,ούρηση,επιτρέπει,ουρήσουμε,όρθιες,tropo,ourisi,gineka,orthia,siskevi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου