Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Εκθέσεις Nippon TV για UFO ανοικτά των ακτών της Οκινάουα


Nippon Television ανέφερε σήμερα ότι ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο, ένα UFO, έπεσε στα ανοικτά των ακτών της Οκινάουα, ένα νησί στο νότιο άκρο της Ιαπωνίας. Πολλά πληρώματα ειδήσεις, μαζί με την αστυνομία και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, έσπευσε να τη σκηνή πάνω στην ώρα για να δείτε το νεροχύτη UFO μέσα στο νερό, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές.
Εκθέσεις Nippon TV για UFO ανοικτά των ακτών της Οκινάουα
"Είδαμε κάτι σαν ένα μικρό σκάφος με ένα θόλο αργά βυθιστεί στο νερό, όπως φτάσαμε στη σκηνή», δήλωσε ο Okinawa Prefecture αρχηγός της αστυνομίας Hideki Suzuki.«Είμαστε σαφώς είδε καπνό αυξάνεται από αυτό, καθώς πήγε κάτω. Υπήρξε μια τεράστια ποσότητα των παραγόμενων ατμού που εξαφανίστηκε στα βάθη του ωκεανού.Αναμένουμε ερευνά το πλοίο το συντομότερο έχουμε τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να αυξηθεί από το νερό. "
Αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες διηγήθηκε τι είδε. Σύμφωνα με την Nippon Television, ένας ηλικιωμένος άνδρας αλιεία στα ανοικτά των ακτών σε μια μικρή βάρκα είπε ότι είδε ένα τεράστιο αγώνα βολίδα από τον ουρανό σε μια πολύ γρήγορη ταχύτητα. Το αντικείμενο ραβδώσεις κατά μήκος του ουρανού, έσπασαν στο νερό και στη συνέχεια επέστρεψε σε ένα κομμάτι. Ο ηλικιωμένος άνδρας λέει ότι νόμιζε ότι άκουσε το μακρινό ήχο των κινητήρων προσπαθούν να επανεκκινήσετε λίγα λεπτά πριν από το άγνωστο αντικείμενο άρχισε να καπνίζει.
Μια ομάδα επιστημόνων έχουν επίσης αποσταλεί από το Τόκιο για να ερευνήσει το UFO μόλις οι αρμόδιες αρχές άρουν το βυθισμένο σκάφος έξω από το νερό.
"Αυτό θα μπορούσε να είναι μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις της ανθρωπότητας," δήλωσε ο Δρ Daisuke Matsui, ένας καθηγητής της αεροναυτικής μηχανικής στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο. "Εάν αυτό είναι ό, τι πιστεύουμε ότι είναι, τότε αυτό θα πρέπει να μιλήσει για τα παιδιά των παιδιών μας. Ας κρατήσουμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα είναι το πραγματικό πράγμα. "
Nippon Television συνέντευξη ένας απροσδιόριστος αγόρι που είδε τη συντριβή UFO μέσα στο νερό.
«Ήταν σαν τις ταινίες», είπε το αγόρι. "Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Νόμιζα ότι ήταν ένα αεροπλάνο συντρίβεται μέσα στο νερό, αλλά δεν μοιάζει με ένα κανονικό αεροπλάνο. Ήταν στρογγυλό στην κορυφή και κοίταξε όλες τις μεταλλικές. Ήταν πολύ λαμπερό και έδωσε μακριά κόκκινα και πράσινα φώτα. Έτρεξα στο σπίτι από τη στιγμή που έσπασαν στο νερό. "
Σύμφωνα με την Nippon Television, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Yoshihiko Noda, έχει ήδη κοινοποιηθεί από την προσγείωση και αναμένει από τις αρχές λέξη για τα γεγονότα στην Οκινάουα.
Το ιαπωνικό ναυτικό έχει ήδη απέκλεισε την άμεση γειτνίαση της συντριβής και ετοιμάζεται να στείλει δύτες στο νερό για να πάρετε μια γεύση από το σκάφος και τη λήψη φωτογραφιών για τους σκοπούς της συλλογή. Δεν υπάρχει αμφιβολία, το Πολεμικό Ναυτικό θα συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη του UFO πάνω από τα βάθη του ωκεανού


Okinawa, Ιαπωνία, Ιάπωνες αξιωματούχοι του Ναυτικού έχουν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά φωτογραφία του UFO που συνετρίβη στα ανοικτά των ακτών της Οκινάουα χθες. Η φωτογραφία εμφανίζεται κοκκώδες και κάπως ασαφής δεδομένου ότι το σκάφος έχει βυθιστεί κάτω από το νερό, αλλά δείχνει σαφώς μια πηγή ενέργειας εξακολουθεί να λάμπει έντονα θόλο στην κορυφή του αεροσκάφους.
Φωτογραφία του τράκαρε UFO που απελευθερώνεται από ιαπωνικό ναυτικό


«Θέλαμε να απελευθερώσει αυτή τη φωτογραφία στον κόσμο και να επιβεβαιώσει τις εκθέσεις που εξέδωσε χθες", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιαπωνικού ναυτικού Yoshido Hari. "Αυτή η εικόνα θα δώσει πίστη σε αυτό που ορισμένοι από τους πολίτες μας που ζουν στην Οκινάουα μάρτυρες χθες. Είναι σαφές ότι πρέπει ακόμα πολλές ημέρες διάσωση μπροστά μας, αλλά θα πάρουμε το χρόνο μας και να φέρει το αεροσκάφος πάνω σε ένα κομμάτι. Πρέπει να διατηρήσουμε το αντικείμενο όσο το δυνατόν περισσότερο. "
Πολυάριθμες εκθέσεις άρχισαν να κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο χθες σχετικά με μια πιθανή συντριβή UFO ανοικτά των ακτών της Οκινάουα. Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και των mainstream μέσα ενημέρωσης, πιστεύεται ότι οι εκθέσεις να είναι ψευδείς ή μια περίτεχνη φάρσα. Η εικόνα έσπασε από τους Ιάπωνες δύτες του Ναυτικού θα θέσει αυτές τις σκέψεις του ψεύδους για να ξεκουραστούν.
"Αυτό δεν είναι ένα αστείο», είπε ο Χάρι, μιλώντας με ειλικρίνεια στους δημοσιογράφους."Έχουμε σαφείς ενδείξεις στο κάτω μέρος του ωκεανού, που δείχνει την παρουσία UFO.Τι ο κόσμος κάποτε θεωρούνταν σχεδόν αδύνατο είναι πλέον πραγματικότητα. Είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε αυτή την πραγματικότητα, προκειμένου να μελετήσει τη δομή του σκάφους και ίσως ακόμη και ο αλλοδαπός μορφές ζωής που κατοικούν αυτό. "
Αρκετοί επιστήμονες από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη αποσταλεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και θα φτάσει κάποια στιγμή στο Τόκιο σήμερα. Δεν είναι σαφές, ωστόσο, εάν το σκάφος θα μετακινηθεί στην πρωτεύουσα για περαιτέρω μελέτη και έρευνα ή αν θα παραμείνει στεγάζεται σε ένα υπόστεγο στην Οκινάουα.
"Σε αυτό το πρώιμο διασταύρωση, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, όπου θα διεξάγουμε τις μελέτες μας", δήλωσε ο Χάρι. «Ο κύριος στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι η διάσωση γιγαντιαίο αεροσκάφος σε ένα κομμάτι. Πρέπει να βγούμε από το νερό πριν από θαλασσινό νερό κατατρώει κρίσιμα κομμάτια. Προφανώς, η δομή διατηρώντας ανέπαφη θα είναι η βέλτιστη. "
Ερωτηθείς εάν το ιαπωνικό ναυτικό είχε οποιεσδήποτε προθέσεις της απελευθέρωσης μέλλον φωτογραφίες του κατεβάσει UFO, Hari σχολίασε: "Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε άλλες φωτογραφίες για την απελευθέρωση. Το νερό είναι κάπως σκοτεινό και η εικόνα κυκλοφόρησε στον κόσμο σήμερα το πρωί είναι η καλύτερη ποιότητα διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παράγει άλλες φωτογραφίες του σκάφους καθώς οι συνθήκες βελτιώνονται. "
Ιαπωνικά πρωθυπουργός Yoshihiko Noda αναμένεται να φτάσει στο μικρό νησί κάποια στιγμή αύριο να μιλήσει με τους εκπροσώπους του Ναυτικού σχετικά με την ανέλκυση του UFO. Περιττό να πούμε ότι, η ιαπωνική κυβέρνηση έχει ένα τεράστιο ενδιαφέρον για τη διατήρηση του αεροσκάφους καθώς θα χρησιμοποιηθεί για μελλοντικές ερευνητικές προσπάθειες.


Προσοχή: μετά από περαιτέρω έρευνα στο διαδίκτυο διαπίστωσαμε ότι αυτή η είδηση είναι αβάσιμη.
Λάβαμε προειδοποίηση για το γεγονός αυτό, και θα θέλαμε να πούμε σε όσους προσπάθησαν να κάνουν, αυτήν την είδηση ότι είναι απολύτως αναγκαίο να διορθωθούν το συντομότερο δυνατό, ειδικά σε μια εποχή ιδιαίτερα γεμάτη παραπληροφόρηση όπως αυτή.
Η είδηση ​​έχει συσκευαστεί από ένα site που "δημιουργεί" κυριολεκτικά την είδηση.
apocalypsejohn.com

ΠΗΓΉ : inothernewz.com Εκθέσεις,Nippon,TV,UFO,Οκινάουα,katepese,ufo,iaponia,okianoua,fotografies,agnostis,taftotitas,iptameno,antikimeno,apokali4is

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου